Bietensap kopen

Bietensap kopen kan in de lokale supermarkt, gezondheidswinkel of online. Er worden verschillende merken bietensap aangeboden, zowel vers als in concentraat.

Bietensap kopen voor duursport

Voor het verbeteren van je (duur)sport prestaties kun je het beste de nitraatconcentraat producten kopen. Ze hebben een hoge dosis nitraat en zijn verpakt om makkelijk mee te nemen tijdens het sporten. Het bekendste merk onder de duursporters is wel Beet It. Het is het geheime wapen van veel sporters en word dan ook veelvuldig gebruikt. Je koopt de Beet It Sport Shot Pro–Elite 70 ml gemakkelijk, voordelig en snel bij Athlete Sports World. Daarbij heb je de keuze om je bietensap te laten bezorgen via PostNL (voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis), of met een Fietskoeriers, de meest duurzame pakketbezorger van Nederland (voor 11:30 uur besteld, zelfde dag in huis). Kijk hier naar de bezorgmogelijkheden.

beet it bietensap

Dit unieke product bestaat uit een klein flesje van 70 ml geconcentreerd, natuurlijk bietensap. Het bevat 400mg natuurlijke nitraat en dat is net zoveel als een halve liter gewoon bietensap. Het is per portie verpakt zodat je altijd precies de juiste hoeveelheid bietensap in 1 keer drinkt. Het neemt dus makkelijk mee naar een wedstrijd of als je onderweg je portie bietensap wil drinken is een flesje natuurlijk veel makkelijker dan dat je zelf aan de slag gaat met rauwe (biologische) bieten en een sapcentrifuge. Voor mensen die wel de voordelen maar niet de nadelen willen van het drinken van bietensap is een flesje bietensap kopen van 70 ml Beet-It bietensap veruit het makkelijkste.

beet it flapjack

Daarnaast is er de Beet It Sport Beetroot Flapjack. Dit is een voedingsvezelrijke reep met 200 mg nitraat, die voortgekomen is uit het idee van de geconcentreerde bietensap. De reep bevat 53% havervlokken en 27,5% bietensapconcentraat, hierdoor komt de energie langzaam vrij en is de Flapjack makkelijk te eten tijdens het sporten.

vinitrox bietensap

Naast Beet It is er ook Red Beet Vinitrox. De 60 ml Red Beet Vinitrox is ook op diverse plaatsen online te krijgen en is gelijk aan 400 ml vers rode bietensap. Het is gebaseerd op een standaard concentraat van rode bietensap en een gepatenteerd tomatenextract en heeft dezelfde effecten als Beet It.

Bietensap kopen voor algemene gezondheid

Buiten dat bietensap gebruikt wordt om sportprestaties te verbeteren is bietensap ook heel goed voor je algemene gezondheid, om te herstellen of te ondersteunen in een dieet. Je kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een fles van 750 ml van Zonnatura of een pak van van 750 ml van Vitaverde, beide verkrijgbaar bij Drogisterij.net. Je kunt ook kiezen voor een fles van 750 ml van Eden of van Rabenhorst een fles van 750 ml of voor onderweg een fles van 125 ml bij De Online Drogist. Je kunt er tot 21.30 uur bestellen, morgen al in huis en vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

verschillende bietensap flessen

Wil je toch liever geen bietensap kopen dan kun je ook zelf bietensap maken met behulp van een sapcentrifuge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.